AmbiaHome.cz

Ceresit STOP VLHKOSTI AERO 360° přístroj bílý (450g)

Kvalitní a oblíbený produkt Ceresit STOP VLHKOSTI AERO 360° přístroj bílý (450g) od našeho známého výrobce 4Home jde nakoupit v naší nabídce skutečně levně! Aktuálně za 379 Kč.
EAN: 9000100937276
Ceresit STOP VLHKOSTI AERO 360° přístroj bílý (450g)
Ověřit dostupnost
Značka: 4Home
379

Ceresit STOP VLHKOSTI AERO 360° je nový systém pohlcování vlhkosti, který optimalizuje nadměrnou vzdušnou vlhkost prostřednictvím 360 stupňové cirkulace vzduchu. Zajišťuje vysoký účinek pohlcování vlhkosti a neutralizaci pachu. Nastavuje nové standardy. Přístroj nepotřebuje ke své činnosti žádnou energii!Okamžitě po vložení tablety začne přístroj vstřebávat nadbytečnou vlhkost ze vzduchu. Tableta AERO 360° používáním postupně zmenšuje svůj objem a když zcela zmizí, je nutné vložit novou. Tekutinu vylijte ze zásobníku po úplném rozpuštění tablety.Použití přístroje je velmi jednoduché. Ve 4 krocích se jednoduše zbavíte nadměrné vlhkosti a vytvoříte si doma příjemnější a zdravější prostředí.
Pro otevření přístroje zmáčkněte označené místo v horní části přístroje.
Otevřete sáček s absorpční tabletou. Tablety se nedotýkejte.
Vložte tabletu modrou stranou do vyklopené části přístroje a zavřete přístroj.
Po úplném rozpuštění tablety otevřete výpustný ventil a roztok vylijte do toalety.Pohlcovač lze umístit do všech prostor, ve kterých potřebujete redukovat vlhkost! Optimální je jeho použití v místnostech jako je kuchyň, obývací pokoj, koupelna, ložnice a prostory s nízkou cirkulací vzduchu (sklep, garáž, podkroví, karavan, chalupa). Je také pomocníkem v případě, že dojde k navlhnutí místnosti v důsledku vodní havárie či povodní.Přístroj umístěte na podlahu či vyvýšené místo tam, kde je dostatek prostoru pro cirkulaci vzduchu.I když je provoz pohlcovače Ceresit Stop vlhkosti bezpečný, neponechávejte jej v blízkosti dětí a domácích zvířat. Z každé strany pohlcovače by měl být kvůli dobré cirkulaci vzduchu volný prostor minimálně 10 cm. Neumísťujte pohlcovač v blízkosti zdrojů tepla (topení, krby, atd.). Zabraňte kontaktu tablety AERO 360° nebo roztoku s kovy (např. zlaté okraje talíře), kůží, textiliemi, kobercem nebo potahy. V případě kontaktu, okamžitě omyjte znečištěný předmět teplou vodou.V balení:

1x přístroj
1x absorpční tableta