AmbiaHome.cz

Compactor Závěsný organizér na oblečení OXFORD, 30 x 18 x 94 cm, 6 přihrádek

Hodně oblíbený produkt Compactor Závěsný organizér na oblečení OXFORD, 30 x 18 x 94 cm, 6 přihrádek od spolehlivé značky Compactor můžete nakoupit zrovna dneska za zcela nejnižší cenu. Cena od 499 Kč.
EAN: 3370910109856
Compactor Závěsný organizér na oblečení OXFORD
Ověřit dostupnost
Značka: Compactor
499

Už žádný nepořádek ve skříni! Nyní budete mít přehledně uspořádané oblečení, prádlo i doplňky. Maximalizujte úložný prostor své skříně. Přidáním závěsného organizéru Compactor získáte 6 prostorných přihrádek navíc.Organizér je lehký a skladný – jednoduše ho zavěsíte do vaší šatní skříně nebo na stojan na šaty. Okamžitě získáte 6 větších poliček navíc. Pokud organizér nepoužíváte, nebo ho chcete přemístit na jiné místo, snadno se složí a v zavazadle zabírá jen minimum místa. Závěsný organizér Compactor je vyrobený z bambusových vláken Ecologik a vnitřní poličky jsou vyztužené kartonem. Váš úložný box je pevný a zcela ohleduplný k životnímu prostředí.
Upřednostňováním ekologických materiálů, firma Compactor směřuje k zodpovědnému životnímu stylu, který má pozitivní vliv na naše svědomí a dává smysl našim nákupům. Úložný box vyrobený z bambusových vláken Ecologik má všechny výhody plastu, aniž by měl devastující nevýhody pro životní prostředí. Bambusové vlákno vznikne drcením bambusových stonků a přírodních rostlinýnch materiálů, které slouží jako pojivo ve výrobním procesu. Je též velkou výhodou, že při výrobě bambusového vlákna se použije ta část rostliny, která je normálně vyhozena a spálena. Proto je využití „odpadu“ z bambusu prospěšné na všech úrovních.
Materiál : bambusová vlákna,karton