AmbiaHome.cz

ECG PH 6520 pomalý hrnec

Oblíbený produkt ECG PH 6520 pomalý hrnec od spolehlivého výrobce ECG lze nakoupit tady nyní výhodně. Momentálně k dispozici za 1 699 Kč.
EAN: 8592131306363
ECG PH 6520 pomalý hrnec
Ověřit dostupnost
Značka: ECG
1 699

Uživateli oblíbená značka ECG představuje pomalý hrnec PH 6520, se kterým připravíte vynikající pokrmy pro celou rodinu.
Podstatou pomalého vaření je dlouhá doba vaření při nízkých teplotách. Hlavní výhodou je, že si připravované pokrmy zachovají své přirozené aroma a chuť. Právě díky pomalému vaření budou mít bylinky a koření výraznější chuť a chuť masa zůstane jemnější.
Vyjímatelnou keramickou nádobu lze použít k samostatnému vaření, například při zapékání či gratinování v troubě.
Pomalý hrnec ECG PH 6520 disponuje vnitřní keramickou nádobou a zaručuje tak rovnoměrnou tepelnou úpravu především u větších kusů masa a drůbeže. Rozhodnete-li se vařit kachnu nebo husu, je pomalý hrnec tím pravým pomocníkem. Díky dlouhému vaření při nízkých teplotách se navíc nemusíte bát, že byste pokrm připálili.Využít můžete jeden ze tří přednastavených teplotních režimů – low (nízký), high (vysoký) a keep warm (udržování v teple). Lze také využít dobu vaření. Automaticky je nastavená doba na 12 hodin, ale můžete si ji dle potřeby upravit a naprogramovat vlastní časy v 30minutových krocích.