AmbiaHome.cz

FISKARS 136012 QuikFit Násada krátká

Kvalitní a levný produkt FISKARS 136012 QuikFit Násada krátká od značky s dlouholetou historií Fiskars máte možnost pořídit ještě dnes za akční cenu! Zrovna teď v akci za 209 Kč.
EAN: 5905568360120
FISKARS 136012 QuikFit Násada krátká
Ověřit dostupnost
Značka: Fiskars
209

Nástroje s výměnnými násadami Fiskars QuikFit™ představují sortiment zahradního nářadí s vyměnitelnými hlavicemi a rukojeťmi, určený pro rozličné zahradnické úkony. Fiskars QuikFit™ nabízí bezpečné a inteligentní řešení zejména tam, kde potřebujete větší dosah. Umožňuje efektivní čištění trávníku a dvora a nabízí chytré řešení pro kultivační práce. Unikátní automatický dvojitý zamykací systém Fiskars QuikFit se stal vítězem ocenění Red Dot Award: Product Design 2010. Nástroje, které vám padnou do ruky. Pokud byste na zahradě rádi zastali více práce, ale používali při tom méně nářadí, náš systém QuikFit s výměnnými hlavami je pro vás ideální volba. Nabízí čističe okapů, kultivátory, hrabla na sníh, kartáče a další speciální nástroje, s nimiž zvládnete kompletní údržbu zahrady. Díky univerzálnímu adaptéru navíc jednotlivé součásti můžete kombinovat s nástroji z jiných systémů s výměnnými hlavami. Stačí zacvaknout a máte nářadí, které právě potřebujete.
Nový systém výměnného nářadí Fiskars s patentovaným mechanismem (patent FI 20095955), který umožňuje snadné upevnění výměnných nástavců (hrábí, kultivátorů, motyček, zarovnávačů, …). Pomocí integrované objímky je lze jednoduše jedním tahem uvolnit a sundat. Nasuňte nový nástavec na mechanismus konce násady a jakmile uslyšíte cvaknutí, je spojení pevné a můžete začít pracovat. QuikFit krátká násada z tvrzeného hliníku je potažená příjemným měkkým plastem. Speciálně navržená pro připojení drobného nářadí. Závěsný otvor ke snadnému skladování. Perfektní pro mnoho činností na zahradě. Univerzální adaptér umožňuje připojení nástavců od jiných výrobců.