AmbiaHome.cz

HALMAR Kancelářské křeslo Valennia černé/šedé

Tento akční produkt HALMAR Kancelářské křeslo Valennia černé/šedé od společnosti s úžasnou pověstí HALMAR můžete dostat u nás právě za rozumné peníze. Aktuálně v akci od 2 455 Kč.
EAN: 2010001159759
HALMAR Kancelářské křeslo Valennia černé/šedé
Ověřit dostupnost
Značka: Halmar
2 455

Kancelářské křeslo Valennia se hodí do kanceláří či domácích pracoven a zajistí vám veškeré pohodlí při práci. Ergonomicky tvarovaný sedák je čalouněný tkaninou v černé barvě. Opěrák křesla a opěrka hlavy je potažena šedou síťovinou. Tento vzdušný a prodyšný materiál umožňuje perfektní odvětrávání kontaktní části zádového opěráku, což oceníte zejména během horkých letních dní. Pevné područky zajistí dostatečný komfort při dlouhém sezení.

Pohyb sedáku s opěrákem zajistí houpací mechanismus, jehož tuhost si můžete sami nastavit. Křeslo je otočné a disponuje mechanismem TILT. Ten umožňuje houpání křesla a tím regulaci protitlaku opěradla a zablokování v základní poloze. K nastavení výšky křesla slouží plynový píst, který ovládáte pomocí páčky umístěné pod sedákem. Pětiramenný plastový kříž s kolečky zajistí plynulý pohyb křesla.

Materiál:
tkanina / síťovina

Rozměry:
Šířka: 64 cm
Hloubka: 62 cm
Výška židle: 115-125 cm
Výška sedu: 46-56 cm
Váha: 10,8 kg
Nosnost: 100 kg