AmbiaHome.cz

HALMAR Kuchyňská linka Rachel 260 cm wenge/priede arden/akát/skořice

Hodně prodávaný produkt HALMAR Kuchyňská linka Rachel 260 cm wenge/priede arden/akát/skořice od společnosti HALMAR k dostání v naší internetové nabídce za skvělou cenu! Právě teď jen za 11 475 Kč.
EAN: 5907527925333
HALMAR Kuchyňská linka Rachel 260 cm wenge/priede arden/akát/skořice
Ověřit dostupnost
Značka: Halmar
11 475

Moderní kuchyňská linka ze série Rachel nabízí dostatek pracovního a úložného prostoru pro uložení veškerého Vašeho kuchyňského náčiní a nezbytných spotřebičů. Kuchyňská linka je vyrobena z kvalitního lamina a DTD. Korpus linky je zhotoven v dekoru wenge. Dvířka horních skříněk jsou zhotoveny v dekoru priede arden a dvířka spodních skříněk a čela zásuvek jsou zhotoveny v kombinaci dekoru akátu a barvy skořice. Kovové úchytky mají stříbrnou barvu. Pracovní deska o tloušťce 28 mm je zhotovena v barevném provedení žula.

Délka kuchyňské linky je 260 cm. Kuchyňská linka obsahuje: čtyři zásuvky, jednu skříňku s jednoduchými dvířky, čtyři skříňky s dvojitými dvířky (vybavené panty s tlumeným dovíráním) a jednu horní skříňku s výklopnými dvířky (vybavenou plynovým pístem). Horní skříňka je prosklená. Každá skříňka je vybavena jednou policí. Pořadí jednotlivých skříněk můžete měnit. Spodní lišta slouží také jako nohy linky.

Pro upevnění horních skříněk jsou součástí balení i upevňovací lišty. Ke spojení jednotlivých částí linky poslouží spojovací šroub, který je taktéž součástí balení. Dřezová skříňka je dodávána bez pracovní desky. Spotřebiče a dřez nejsou součástí kuchyňské linky. Linka má hmotnost 140 kg a je dodávána v demontu s přehledným návodem k montáži. Jednotlivé skříňky a doplňky jsou zabaleny do několika balíků.

Podívejte se i na jiné kuchyňské linky ze série Rachel.

Sestava obsahuje:
Horní část:
Horní širší skříňka: š80/h31/v57 cm
Horní užší skříňka: š40/h31/v57 cm
Skříňka nad digestoří: š60/h31/v44 cm
Horní prosklenná skříňka: š80/h31/v57 cm
Dolní část:
Dřezová skříňka: š80/h45/v85 cm
Skříňka se zásuvkami: š40/h60/v85 cm
Pravá spodní skříňka: š80/h60/v85 cm