AmbiaHome.cz

Hanah Home 3-místná pohovka Nitta 185 cm petrolejová

Akční kus Hanah Home 3-místná pohovka Nitta 185 cm petrolejová od kvalitní společnosti Hanah Home je k dispozici v aktuální nabídce za extra cenu! Právě lze objednat jen za 7 525 Kč.
EAN: 8681875833614
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Hanah Home
7 525

3-místná pohovka Nitta je nejen místo, které je velmi pohodlné, ale převážně bude i nepřehlédnutelným prvkem vašeho interiéru. Je čalouněna tkaninou v nevšední petrolejové barvě, která jistě oživí každou místnost bez života. Sedáky a opěradla jsou vyplněny vysokou pěnovou náplní 24 DNS, což zajišťuje vysokou kvalitu a maximální komfort používání. Pohovka tak zaručí nejen příjemné místo k odpočinku, ale také vám umožní vytvořit neodolatelný stylový obývací pokoj.

Konstrukce pohovky Nitta je vyrobena z kvalitního kovu, což zajistí její bezstarostnou funkčnost po mnoho let. Látku tvoří 100% tkanina mikrovlákna, kterou lze, v případě znečištění, čistit za sucha. A jak už název napovídá, tuto pohovku ocení především lidé, kteří jsou milovníci víceúčelového nábytku. Právě tuto lze přizpůsobit podle vašich potřeb, až do šířky 225 cm, a to převážně díky jejím 5-ti úrovňovým nastavitelným opěradlům rukou. Pokud tedy sníte o jedinečné sedačce, která se stane výrazným středobodem vašeho interiéru, pak tento výrobek jistě stojí za zvážení!

Nosnost: 300 Kg