AmbiaHome.cz

Hanah Home 3-místná pohovka Papira 205 cm námořnická modrá

Tento diskontní produkt Hanah Home 3-místná pohovka Papira 205 cm námořnická modrá od společnosti Hanah Home pořídíte zde teď za příznivou cenu. Akční ceny již od 19 459 Kč.
EAN: 8681875774467
Hanah Home 3-místná pohovka Papira 205 cm námořnická modrá
Ověřit dostupnost
Značka: Hanah Home
19 459

Třímístná pohovka Papira je vynikající volbou, pokud hledáte pohodlný kus nábytku do vašeho obývacího pokoje. Její vysoký komfort při sezení vám umožní číst oblíbenou knihu a večer si odpočinout při sledování dobrého filmu. Pohovka je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, díky nimž bude těšit budoucího majitele svým působivým vzhledem a odolnou konstrukcí po mnoho let. Díky své jednoduché a elegantní formě produkt dokonale zapadne do moderních glamour interiérů.

Pohovka Papira se skládá z dřevěného rámu a MDF desky, která zajistí její bezstarostnou funkčnost po mnoho let. Látku tvoří 100% polyester, který lze, v případě znečištění, čistit za sucha. Sedáky jsou vyplněny pěnou 28/24 DNS, 60% střižené pěny s 40% silikonovou pěnou jsou naopak obsaženy v opěradlech. Součástí balení jsou dva přenosné pohodlné polštáře, které si můžete umístit na pohovku podle vašich potřeb.