AmbiaHome.cz

Kocot kids Dětská postel Tomi modrá, varianta 80×160, se šuplíky, bez matrace

Žádaný produkt Kocot kids Dětská postel Tomi modrá, varianta 80x160, se šuplíky, bez matrace od spolehlivého výrobce Kocot kids jednoduše můžete pořídit v naší online nabídce v bezva akci! Nabídky již od 6 445 Kč.
EAN: 5903282036277
Kocot kids Dětská postel Tomi modrá
Ověřit dostupnost
Značka: Kocot kids
6 445

Postel je jedna z nejdůležitějších věcí v dětském pokoji, pořiďte vašemu dítěti pohodlnou, bezpečnou a zároveň krásnou postel. Postel je vyrobena z kvalitní nábytkové desky. Oboustranná postel, možnost výběru strany s šuplíkem a 100 cm pohyblivým zábradlím. Vyrobeno z 18 mm silné lakované MDF desky. Zaoblené hrany zaručují bezpečnost dětí při používání. Dlouhé ložné desky jsou ve spodní části spojeny spojkou pro zpevnění konstrukce. Maximální nosnost do 100 kg. Rám je při koupi postele ZDARMA

FLEX pružinový rám:

Vyrobeno z vrstveně lepených březových lamel, profilovaných do lehkého oblouku, zvyšující komfort a elasticitu matrace, poskytují matraci dostatečnou oporu a ventilaci.
Pryskyřice na obou stranách.
Skládá se z řady lamel upevněných vysokopevnostními syntetickými proužky, zajišťující rovnoměrné a odolné rozložení lamel na rámu postele.
Sada obsahuje plastové kryty lišt proti vrzání a montážní příslušenství.
Pěnová matrace

Rozměry:

80×140 cm
80×160 cm
80×180 cm

Další produkty od výrobce Kocot kids