AmbiaHome.cz

Lauben Low Sugar Rice Cooker 1500AT

Tento zlevněný kus Lauben Low Sugar Rice Cooker 1500AT od značky s dlouholetou historií Lauben jednoduše můžete získat právě v akci. Akční ceny od 2 389 Kč.
EAN: 4260645680197
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Lauben
2 389

Lauben Low Sugar Rice Cooker je víceúčelový prémiový rýžovar s funkcí low sugar, při níž díky speciální technologii vaření dochází k separaci sacharidů. S tímto pomocníkem dovedete k dokonalosti všechny druhy rýže a díky 6 nastavitelným režimům rychle vytvoříte zdravá a chutná jídla i z dalších surovin. S rýžovarem Lauben připravíte luštěniny, polévku nebo třeba ovesnou kaši, aniž byste zapnuli sporák.
Rýžovar tvoří nádoba z hliníku o objemu 1,5 litru s nepřilnavým povrchem. Příprava pokrmů tak nevyžaduje žádný přidaný tuk, a přesto se rýže ani ostatní suroviny nikdy nepřichytí. Velkou výhodou je i časovač a funkce keep warm, se kterými si můžete jídlo připravit předem nebo naopak držet několik hodin teplé, ale přitom stále perfektní. Potěší vás jistě i snadná údržba. Nádobu je možné mýt v myčce a vy tak nemusíte v kuchyni strávit celé odpoledne. Třešničkou na dortu je velmi povedený design, o kterém svědčí i dvě prestižní ocenění. Lauben Low Sugar Rice Cooker je ideálním pomocníkem do kuchyně právě pro vás, pokud chcete mít na talíři vždy perfektní výsledek, ale nechce se vám obětovat hodiny strávené u sporáku.
Po navolení programu se na displeji zobrazí čas, jak dlouho bude uvedený program trvat a po stisknutí tlačítka START čas zmizí a objeví se pouze linka, která ,,obíhá“ po obvodu. Na displeji se opět zobrazí čas pár minut před ukončením vaření. Vlastnosti:

funkce low sugar – připravíte rýži s až o 40 % nižším obsahem sacharidů, ty se oddělí od rýže a vytvoří tekutinu želatinové konzistence, ta zůstane ve vrchní vnitřní poklici
jednoduchá údržba – nádobu můžete bez problému mýt v myčce nádobí
6 nastavitelných režimů – Quick cook, Slow cook, Claypot rice, Porridge, Soup, Reheating
časovač – přípravu jídla si naplánujete dle potřeby
dvě designová ocenění – stylový doplněk do každé kuchyně
dotykový displej – jednoduché a intuitivní ovládání
nepřilnavý povrch – nevyžaduje přidaný tuk
funkce keep warm – udrží rýži teplou, aniž by se rozvařila
cool touch technologie – nikdy se nespálíte Parametry:

napětí: 220 – 240 V, 50/60 Hz
metoda ohřevu: plotýnka
celková hmotnost: 3 kg
čistá hmotnost: 2,1 kg
minimální počet porcí: 1
maxímální počet porcí: 3 – 4 Příslušenství:

vnitřní nádoba vhodná do myčky
odměrka
lžíce
vnitřní poklice s otvorem na páru