AmbiaHome.cz

Orion 2dílná sada pánví s odnímatelnou rukojetí GRANDE COMBI

Nejprodávanější produkt Orion 2dílná sada pánví s odnímatelnou rukojetí GRANDE COMBI od výrobce s dlouholetou historií Orion máte možnost dostat u nás právě extra se slevou. V akci od 789 Kč.
EAN: 8592381157104
Orion 2dílná sada pánví s odnímatelnou rukojetí GRANDE COMBI
Ověřit dostupnost
Značka: Orion
789

Sada 2 pánví s velmi kvalitním nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT a odnímatelnou rukojetí. Můžete v nich vařit, smažit, dusit, opékat a zapékat s minimální potřebou tuku. Připravovaný pokrm se nepřipéká. U plynových sporáků volte správnou velikost plamene, u elektrických, sklokeramických a indukčních vařičů je nutné zvolit odpovídající velikost ploténky. Připravovaný pokrm lze na sporáku připravit a pak jej vložit do trouby. Připravené jídlo můžete pohodlně skladovat v pánvi také v chladničce. Materiál: hliník s vynikajícím nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT a s profilovaným dnem, plast, kov, silikon. Rozměry:

průměr 20 a 26 cm, výška 4,5 a 5 cm Poznámka: postup upevnění rukojetě – foto č. 4: Obrázek  č. 1 – zamknuto Obrázek č. 2 – pootočte do pozice odemknuto Obrázek č. 3 – stiskněte tlačítko „PRESS“ Obrázek č. 4 – rukojeť připravena k připevnění