AmbiaHome.cz

Orion Pekáč GRANDE Aroma oboustr. 39x22x15 cm skl. víko

Tento diskontní výrobek Orion Pekáč GRANDE Aroma oboustr. 39x22x15 cm skl. víko od známého dodavatele Orion pohodlně získáte tady nyní napořád výhodně! Nyní pořídíte za 1 369 Kč.
EAN: 8592381175825
Orion Pekáč GRANDE Aroma oboustr. 39x22x15 cm skl. víko
Ověřit dostupnost
Značka: Orion
1 369

Všestranný pekáč s nepřilnavým povrchem o celkovém rozměru 39 x 22 x 10 cm má víko se žebrovanou strukturou pro pečení skvělých steaků nebo zeleiny, které lze použít jako samostatný pekáč o rozměru 39 x 22 x 5 cm. Po přiklopení má výšku 15 cm, takže se pohodlně vejde do trouby. Hliníkový korpus je potažen kvalitní nepřilnavou vrstvou PFLUON GRANIT, která umožňuje pečení s minimem tuku, ale i snadnou údržbu.Omáčky i zredukované šťávy snadno stáhnete třeba stěrkou, nákypy, nádivky a pečeni lehce naberete nylonovými nebo dřevěnými obracečkami a můžete servírovat. Odlévaný masivní pekáč je opatřen skleněnou poklicí rozměru 31,4 x 20 x 4,5 cm, s nerezovým lemem a aroma úchytem, který umožní jemné dávkování tekutých dochucovadel, olejů, vína a marinád. Poklice je určena na vyšší pekáč.Vlastnosti:

vyrobeno ze slitiny hliníku potaženého kvalitním antiadhezním povrchem PFLUON GRANIT
pevné rukojeti zajistí bezpečnou manipulaci
nádobí je kompatibilní se všemi druhy varných desek včetně indukce
je určen pro pečení, zapékání a gratinování v troubě, s poklicí až do 200 °C
hliníkové tělo pekáče je výborným vodičem tepla, proto lze troubu vypnout s předstihem a nechat pokrm „dojít“
lze umývat v myčce, avšak vlivem agresivních čisticích prostředků může dojít k nepatrné oxidaci (tento stav nemá vliv na proces vaření, není zdravotně závadný a nemůže být důvodem reklamace).Doporučujeme: při intenzivním ohřevu používejte chňapky. Pokud pekáč použijete na sporáku, zvolte velikost plotýnky úměrnou průměru dna a dřevěné, silikonové nebo nylonové náčiní.