AmbiaHome.cz

SIXTOL DRY CAR 2 x 350g sada odvlhčovacích polštářků do auta

Unikátní a oblíbený výrobek SIXTOL DRY CAR 2 x 350g sada odvlhčovacích polštářků do auta od značky se zárukou kvality Sixtol snadno můžete pořídit zrovna dnes za výhodnou cenu. Nyní nakoupíte za 299 Kč.
EAN: 8594196539915
SIXTOL DRY CAR 2 x 350g sada odvlhčovacích polštářků do auta
Ověřit dostupnost
Značka: Sixtol
299

Praktické odvlhčovací polštářky DRY CAR pohlcují nežádoucí vlhkost ze vzduchu, tím chrání interiér vašeho vozu nebo domácnosti. Pro čistá/průhledná okna a suchý interiér. Chrání před plísněmi, zpomalují korozi kovu způsobenou vlivem vysoké vlhkosti a zároveň slouží jako vzhledný doplněk. Polštářek DRY CAR obsahuje 350 g vysoušecích kuliček ze Silikagelu, které ze vzduchu pojmou přibližně 120 ml vody a uchovají ji v sobě. Jakmile je dosaženo maximální kapacity polštářku, dojde ke zbarvení modrého indikačního puntíku do růžova a polštářek je potřeba před dalším použitím vysušit. Polštářek lze za pouhých 30 minut snadno vysušit v kuchyňské troubě nastavené maximálně na 70 – 80 °C. Poté je opět připraven k použití. Vlastnosti:

pohlcují nežádoucí vlhkost ze vzduchu
pojmou přibližně 120 ml vody
lze je vysušit za pouhých 30 minut a opakovaně použít
vybaveny praktickým poutkem na zavěšení
díky barevnému rozlišení se polštářky hodí pro muže i pro ženy
funkční životnost polštářků až 2 roky
materiál: vnější povlak z mikrovlákna, 80 % polyester a 20 % polyamid, vnitřní povlak z netkané textilie, náplň polštářků z kuliček Silikagelu
obsah balení: 2 polštářky á 350 g