AmbiaHome.cz

Sprchová vanička MEXEN FLAT se zlatým sifonem 120 x 70 cm bílá

Kvalitní a oblíbený produkt Sprchová vanička MEXEN FLAT se zlatým sifonem 120 x 70 cm bílá od výrobce s dobrým jménem MEXEN můžete koupit tady nyní skutečně výhodně! Produkt nakoupíte teď u nás za 3 475 Kč.
EAN: 5907709164321
Sprchová vanička MEXEN FLAT se zlatým sifonem 120 x 70 cm bílá
Ověřit dostupnost
Značka: MEXEN
3 475

Je před vámi náročná rekonstrukce, která však slibuje novou koupelnu, která bude funkční, praktická a dodá vám vše, co potřebujete? Místo, kde si odpočinete po celodenním stresu a shonu, které vám dopřeje vše, co potřebujete. Když sáhnete po sprchovém koutě, je důležité si k němu pořídit také sprchovou vaničku v neutrální a univerzální bílé barvě, která padne každé koupelně, ať už se rozhodnete pro boho nebo minimalismus.

Mít k dispozici sprchovou vaničku vyrobenou z kvalitního materiálu, je důležité. Sanitární akrylát je jedním z těch nejlepších materiálů, po kterém můžete sáhnout. Dno sprchové vaničky je vyztužené a tudíž velmi pevné a odolné. Povrchová vrstva zajistí ochranu proti drobným oděrkám a škrábancům, které se mohou objevit. Obdélníkový tvar se hodí do každé jedné koupelny a v balení najdete také černý sifon, který se čistí shora.