AmbiaHome.cz

Sprchová zástěna Rea Bler I 100

Tento zlevněný produkt Sprchová zástěna Rea Bler I 100 od výrobce REA pohodlně dostanete bezpečně online za neuvěřitelně výhodnou cenu! Aktuálně v akci za 5 480 Kč.
EAN: 5902557343416
Sprchová zástěna Rea Bler I 100
Ověřit dostupnost
Značka: REA
5 480

Mimořádně funkční a stylové – to jsou sprchové zástěny ze série BLER. Moderní design ve spojení se subtilní geometrií ozvláštní prostory koupelny, aniž by byl narušen její celkový efekt. Tato rovnováha stylu a elegance je zachována především díky kombinaci profilů v černé barvě a transparentního skla. Dalším atributem zdůrazňujícím eleganci je pro tuto sérii charakteristický motiv mřížky, jež protíná celou plochu skleněné stěny. Designovou kompozici pak doplňuje regulovatelné hliníkové stabilizační rameno.

Sprchová zástěna Bler I není pouze předmětem osobní hygieny – je to také možnost odpočinout si po celém dni. Tyto sprchové zástěny bezpochyby splní vaše očekávání jak kvalitou provedení, tak designovým vkusem. Pro maximální pohodlí je povrch stěny pokryt vrstvou Easy Clean – neviditelný povlak, který urychluje stékání vody po skle a tím zamezuje usazování vodního kamene na povrchu.

Tip: Než přistoupíte k nákupu sprchového koutu či vany, nezapomeňte důkladně proměřit místo montáže. Vezměte při tom také v úvahu způsob sestavení (na sprchovou vaničku či přímo na dlažbu v kombinaci se sprchovým odtokem). Během sestavování dodržujte všechny montážní instrukce (s důrazem na pečlivé odmaštění výrobku před samotným silikonováním).
Pokud si nevíte s montáží rady, svěřte ji raději odborníkovi, jež vám poskytne garanci profesionálně vykonané práce.

Technické parametry:

Typ stěny:
Boční stěna (Walk-in)

Rozměry:
100 cm

Výška:
195 cm

Typ skla:
Bezpečnostní tvrzené

Tloušťka skla:
8 mm

Barva skla:
Transparentní

Vrstva Easy Clean:
Ano

Tloušťka profilů:
17 mm

Šířka profilů:
32 mm

Materiál profilů:
aluminium

Povrchová úprava:
černá

Materiál úchytů:
chybí

Možnost montáže bez vaničky:
ano

Orientace:
dveřní doraz levý, dveřní doraz pravý

Garance:
24 měsíců